PMR, PMR, PMR -.-

Tarik nafas jap. Hembus. Okay dah. Trial nak dekat dah. Aku pulak belum ready lagi. Cikgu Asmarieda dah target aku. Dia suruh aku tengok balik bahagian mana yang aku lemah. Aku bukan apa. Geo dengan sej nih kena baca. Aku cepat bosan sikit kalau bab-bab nih -.- Itu yang c je memanjang. Lepas tuh, boleh dikirakan semua cikgu kecuali cikgu math dengan cikgu bi aku semua pelik dengan aku. Masa ujian bulanan 1 elok-elok dapat a tiba-tiba dapat b. Then, sebelum amik slip periksa tuh aku dah cakap dekat ayah aku yang aku minta maaf sebab aku dapat 2a dan 1c. Aku pikir dia nak membebel tapi dia geleng kepala jeh. HAHA. Susah dapat anak macam nih. Asyik nak berfacebook je kerja aku.

Ye, aku tak boleh nak on dah sekarang. Semuanya sebab result aku menurun -.- Aku on nih pun sebab bagi alasan nak buat kerja. Tapi aku tak tipu eh? Jangan pikir bukan-bukan. Folio geo nih dari dulu tak siap lagi. Bila nak siap pun aku tak tahu. Trial bulan 8 laaaa. Tak bestnyaaaaaaa -.- Semua macam kelam kabut doe sekarang nih. Maybe sebab banyak sangat aktiviti yang sekolah dah buat sampai belajar pun tak boleh. Kalau tak nak amik bahagian kena marah macam kem muzik tuh. Wajib lah apalah. Lepas tuh result turun salahkan budak. Hish. Dah lah aku tak tahu nak membebel apa lagi.

Untuk manusia yang rapat dengan aku :

Fahmi : Maaf sebab selalu marah fahmi.
Izzlin, Faizah dan budak kelas aku : Sorry, kalau perangai aku annoying atau seumpamanya selama nih. Aku pun tak tahu apa nak jadi dengan aku nih. Aku akan cuba untuk layan korang sebaiknya.
Kak Sheril : Mira rindukan akak tapi mira dah janji dengan ablg sesuatu. Mira minta maaf :(

Dan untuk budak PMR tahun nih goodluck untuk trial. Do the best! :D

Khas untuk Faizah dan Izzlin.

Salam , dah lama kan aku tak post . Hari ini aku tiba-tiba rajin pula untuk mengupdate blog setelah sekian lamanya aku menghiraukan . Yela , masalah aku dari dulu sampai sekarang tak habis-habis lagi -.- Enough , aku tengah happy sekarang nih . So , kita tak perlu lagi nak fikir pasal masalah . Yang dah lepas tuh lepas , tak perlu nak fikir kan lagi . Buat semak je dalam kepala otak nih . Bak kata kakak aku , don't ever look back again . Orite , mari kita mulakan dengan Al-Fatihah . HAHA (okay , tak lawak pun -.-)

Cukuplah kan intro tuh jeh :D Tadi pagi sekolah aku ada buat Sambutan Hari Guru . Ada part yang best dan ada part yang membuatkan aku rasa nak tidur . Aku terfikir nak letak gambar yang Izzlin ambil , tapi gambar semua ada dekat kamera dia lagi . Then , petang tuh pula aku , Faizah dan Izzlin pergi alam . Lama dah tak keluar :) Rancang nak tengok wayang tapi tak sempat . So , kitaorang pun pergilah makan sebab Izzlin lapar .

Lepas itu, kitaorang pun pergi karaoke . Memang bising lah kan . Dah lama kot aku tak jejak kaki ke tempat tuh . Kali terakhir aku pergi rasanya tahun lepas . Hee . Lama gila kan ? Lepas dah karaoke , kitaorang pergi Al-Ikhsan usya kasut sukan :D Then , baru pergi sembahyang . Enjoy , enjoy jugak . Ibadat tak lupa . HAHA . Sumpah kerek gila :D Lepas itu , pergi MPH . Beli buku latihan BM Izzlin .

Dalam pukul 6.20 macam tuh pergi McD kejap beli ais krim . Aku yang ajak diaorang beli aiskrim padahal masa tuh tekak aku tengah sakit . HAHA . Aku tak nak bagitau sebab nanti aku tahu Izzlin tak akan bagi aku beli :D Aku pun senyap jeh . Makan punya makan , akhirnya tekak aku sakit gila . Tak habis aku makan ais krim tuh . Selalunya habis . Mati aku kalau Izzlin baca nih :D Lepas itu kalau aku ada depan dia , dia mesti suruh aku tengok muka dia . HAHAHA :D Maaf Izzlin syg :p

Aku letak tajuk tuh sebab diaorang dah buat aku lupakan segala masalah aku . Dan aku betul-betul gembira . Baru sekarang aku dapat menikmati keseronokan bila dengan kawan . Thanks kauorang :D Tu jeh la aku nak cerita . Nanti kalau Izzlin dah masukkan gambar dalam fb , aku letak dekat blog , okay ? ;) K lah . Bubye :D